Zelf doen of uitbesteden?

Een consultant staat te ver van je bed als horecaondernemer? Interne controller te duur voor de zaak? Een zelfstandige horeca ondernemer kan niet altijd alles overzien. Het is prettig periodiek te kunnen sparren met iemand die objectief en met een zakelijke commerciële insteek de organisatie bekijkt. Het Nieuwe Beheer is de sparringpartner die inzicht kan geven in de “horecagangvanzaken” van uw onderneming. Denk hierbij aan een analyse van de inkoopvoorwaarden bij de huidige leveranciers, een formatieplanning voor uw horecaonderneming, een productiviteitsnorm voor zowel keuken als bediening, een gedegen forecast en periodieke winst&verlies overzichten, waarbij aandachtsgebieden uitgewerkt worden in concrete actieplannen, zodat de operationele kant van de onderneming deze direct kan uitvoeren.
Consultancy

Meer omzet of hogere marge?

"Het doorvoeren van een lagere marge was voor ons de oplossing om meer omzet te genereren" Daen's Winebar

Ook benieuwd of een mogelijk project levensvatbaar is? Welke mogelijkheden zijn er binnen de huidige bestemming? Welke trajecten dienen bij de formele instanties te worden doorlopen voor eventuele aanvang? Is er voldoende eigen vermogen of dient er vreemd vermogen te worden aangetrokken? Het Nieuwe Beheer heeft met bovenstaande werkzaamheden voldoende netwerk en ervaring om een nieuwe horecaondernemer te kunnen adviseren en bijstaan tegen een voordelig tarief.

Home made of uitbesteden?

De patisserie zelf produceren kost veel tijd, waardoor onder aan de streep, helemaal niet voordeliger dan dit af te nemen bij de specialist.

Zelfgemaakte taart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Klik hier!