Samen sta je sterker!

Een frisse kritische blik van de inkoop van het zakelijk verbruik laat in veel gevallen zien dat er te veel betaald wordt. Het Nieuwe Beheer heeft in de loop der jaren diverse leveranciers kunnen beoordelen. De basis voor een langdurige samenwerking zijn goede afspraken waar iedereen zich aan houdt. Zonder wurgcontracten of verplichte samenwerkingen van minimaal 5 jaren. 

Het Nieuwe Beheer is objectief en onafhankelijk en ontvangt geen vergoedingen vanuit de toeleveranciers. Er wordt op basis van korte en/of lange termijnafspraken beoordeeld waar de beste deal voor de ondernemer gemaakt kan worden. Insteek van de onderhandelingen zijn voor Het Nieuwe Beheer dan ook voornamelijk gericht op prijs en samenhangende afspraken, waarbij de horecaondernemer zelf de benodigde kwaliteit dient te bepalen. 

Schaalgrootte biedt ruimte voor betere prijsafspraken!

Klein of groot, gewoon een eerlijke prijs.

 

Afspraken met leveranciers worden per productsoort op basis van bijvoorbeeld de menukaart onder de loep genomen, waarbij de hardlopers aanvullende bypass voorwaarden kunnen opleveren met de producten. Korte termijn afspraken, zodat de juiste prijs betaald wordt voor de gewenste kwaliteit. Lange termijn afspraken, om over totaal afnames zoveel mogelijk korting te bedingen. Uiteraard horen hier ook goede leverings- en betalingsvoorwaarden bij!

Voor startende horecaondernemers kan dit veel geld schelen. De werkwijze belicht de juiste mogelijkheden binnen het concept en assortiment. Denk ook aan eventuele bruikleen mogelijkheden van materialen, waarvoor Het Nieuwe Beheer een goede onderhandelingspositie kan organiseren. Zo blijft er liquiditeit over voor andere zaken!

Onafhankelijke solide partners voor constante kwaliteit.

Een samenwerking zonder handboeien.

Geen gebruik maken van de administratieve dienstverlening, maar wel de inkoopvoordelen? Het Nieuwe Beheer kan ook enkel de (prijs)afspraken op schaalgrootte aanbieden tegen een beperkte vergoeding. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om een analyse te laten maken van de inkoopvoorwaarden.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Klik hier!